Image

Leden van de UMCGolf kunnen op de baan van Golfpark Exloo ( geen GVB nodig) een DAGKAART kopen tegen een gereduceerd bedrag op vertoon van hun NGF UMCGolf lidmaatschap pas, of als zij elders hun “homecourse” hebben, de PV lidmaatschap pas.

Voor het spelen van 18 holes op de  1e 9 Noord (geel) betalen zij € 20,00, 
2e 9 Noord (rood) betalen zij € 25,00. 
Voor het spelen op de 18 holes Noord/Zuid betalen zij € 30,00.
Verdere info vind je op hun website

Image

Leden van UMCGolf (met GVB) kunnen spelen op Golfclub
de Hildenburg op vertoon van hun UMCGolfpas:
Er geldt een hospitality-tarief van € 22,50 voor 18 holes (dit is normaal het tarief voor een 9-holes rondje).

Image

Voor leden van UMCGolf geldt een hospitality-tarief van € 37,50 voor 18 holes op werkdagen en € 47,50 voor 18 holes op zaterdag/zondag.

De golfbaan in Veendam verzoekt iedereen om een TeeTime van te voren
te reserveren met de vermelding van het UMCGolf lid.
Bij bewijs van lidmaatschap van UMCGolf en de NGF homecourse UMCGolf, is de aantoonbaarheid van dit gereduceerd tarief gewaarborgd
(pasje van UMCGolf dus meenemen!).

Verdere info vind je op hun website

Image

Leden van UMCGolf (met GVB) kunnen op de baan van Golfclub Duurswold op vertoon van de NGF/GVB-pas ,of als ze elders hun ‘homecourse’ hebben, de UMCGolflidmaatschappas tegen een sterk gereduceerd bedrag een greenfee kopen.

Voor slechts € 27,50 (normaal betaald men hier € 30,- voor 9 holes en € 40,- voor 18 holes) de baan op. Verder info vind je op hun website 

Image
Leden van UMCGolf (met GVB) kunnen spelen op Golfclub de Semslanden op vertoon van hun UMCGolfpas tegen de volgende tarieven: 18 holes op werkdagen en zaterdag voor € 35,-. 18 holes op zondag voor € 45,- (Normale tarieven zijn € 45,- op werkdagen en zaterdagen, op zondag € 55,-). Meer informatie kun je vinden op de website 
 
Speciaal lesaanbod UMCGolf:
Na overleg met de golfschool hebben we UMCGolf les aanbod gecreëerd.
- 6 lessen van een uur in groepsverband voor slechts € 99,- inclusief gebruik van driving range ballen (minimaal 4 personen per groep). Opgave via info@tee-2-green.nl
Image
Golfbaan Zuid-Drenthe maakt deel uit van Resort Zuid-Drenthe en is gelegen in een rijke, natuurlijke omgeving van het Amsterdamsche Veld. De prachtige 9 holes golfbaan grenst direct aan het Hampshire Hotel Zuid-Drenthe, het meest duurzame viersterren hotel van Nederland. 
 
Baan 
De variatie in holes is zo breed dat er telkens een nieuwe uitdaging wordt gecreëerd. Naast de 9 holes golfbaan beschikt Golfbaan Zuid-Drenthe over een 6 holes Par 3 baan, die bij uitstek geschikt is voor het oefenen op het korte spel voor alle handicap niveaus. De golfbaan profileert zich als een natuurlijke, rustig gelegen baan, die het hele jaar door bespeelbaar is voor jong en oud, beginner of professional.
 
Hotel / clubhuis
Het hotel heeft een prachtig uitzicht over het resort. Waterpartijen en natuurlijk vormgegeven bunkers en de aanwezige cultuurhistorische elementen verfraaien de golfbeleving. Hampshire Hotel Zuid-Drenthe is het meest duurzame viersterren hotel van Nederland en biedt golfers de kans om na een ronde golf heerlijk te ontspannen en te genieten van een lunch of diner met biologische (streek)producten. 
 
Hospitality Chain - Tarieven voor leden van UMCGolf
(op vertoon van de UMCGolf ledenpas)
9 holes ronde: € 23,50
18 holes ronde: € 35,00